شانزدهمین سالگرد تاسیس شرکت آترین اشتاد

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

شرکت آترین اشتاد

سازنده و تامین کننده ی تجهیزات تعمیراتی تسمه نقاله در ایران

شرکت آترین اشتاد درسال 1388 و با هدف تامین و تولید تجهیزات و قطعات مورد نیاز صنعت انتقال مواد در تهران تاسیس شد. در سال های ابتدایی تاسیس، تامین تجهیزات به روز دنیا اولویت اصلی آترین اشتاد بوده و این شرکت تعامل فعال با شرکت های بین المللی پیشرو در صنعت را در دستور کار خویش قرار داد. کسب نمایندگی فروش شرکت هوش آلمان، الیکم رزینز انگلستان و شرکت فلکسکو از دستاوردهای آترین اشتاد در این دوره بود. اتفاقی که منجر به گذراندن دوره های تخصصی بین المللی توسط پرسنل در شرکت های طرف همکاری شده و یکی دیگر از دغدغه های آترین اشتاد را که آموزش موثر، تحقیق و ارتقای دانش فنی بوده است برطرف کرد.

در سال های بعد و با بروز مشکلات ناشی از اعمال تحریم های بین المللی، تمرکز آترین اشتاد به طراحی و تولید تجهیزات و قطعات در داخل کشور معطوف و همین امر باعث تولید اولین دستگاه پرس ولکانایز گرم تسمه نقاله در ایران شد. دستگاهی که امروزه قابل رقابت با نمونه های مشابه خارجی است و شاید حتی در برخی موارد از این رقبا پیشی نیز گرفته باشد.

ارتقا کلیه مراحل مربوط به تأمین کالا، آگاهی از مدرن‌ترین شیوه‌های به‌کاررفته در دنیا، ارتقا سطح کیفی تولیدات و خدمات پس از فروش و همچنین انتقال دانش فنی به افراد علاقمند و پرسنل سایر شرکت ها از اهم اهداف شرکت آترین اشتاد می باشند.

 

 

 

نظرات کاربران

نظرات و پیشنهادات خود را با ما به اشتراک بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “شانزدهمین سالگرد تاسیس شرکت آترین اشتاد”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

درخواست مشاوره
021-44985667

نیاز به مشاوره دارید

فرم زیر را تکمیل کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.